Panel lakás átalakítás falbontással - Teljes lakberendezési tervezés


A teljes lakberendezési tervezés szakaszokra bontott, így biztosítható a tervezés hatékonysága, a szükséges döntések fixálása, a megoldáshalmazból megtalált ideális verzió kiemelése és a cél felé gördítése.

  • Előkészítő szakasz. Igényfelmérés és lakásfelmérés történik.
  • Vázlattervi szakasz - Térszervezés, funkció-kialakítás. A lakás felmérése alapján elkészül az eredeti alaprajz. Ekkor történik a térszervezés, a tér optimális beosztása és berendezése, mely vázlatos szinten kerül megjelenítésre. A vázlattervek megértését térbeli gyors skiccek segítik ebben a szakaszban. A végleges vázlatterv fixálása következik (kiválasztással, átgyúrással vagy új terv készítésével.
Eredeti alaprajz
Vázlattervi verzió
Vázlattervi verzió
Vázlattervi verzió
Végleges vázlattervi verzió
  • Alaptervi szakasz - Hangulat-kialakítás. A szakasz célja a lakás hangulatának megtalálása igényfelmérés alapján, az álláspontokat közelítve.
Hangulati lap
  • Ajánlati tervi szakasz. A fixált vázlatterv alapján, a kívánt hangulatnak megfelelően elkészülnek a várható végeredményt bemutató látványtervek. Például:
Berendezési terv

Térbeli látványterv
Konyha-Étkező-Előtér falnézete
  • Kiviteli tervi szakasz. A méretezett tervek a szakági mesterek részére készülnek a kivitelezés segítése-képp. Például:
Panel lakás építési-bontási terve



Panel lakás burkolási terve



Panel lakás világítási terve